29 Ekim 2014

Kuch Na Kahe (İki Yabancı) - Türkçe Altyazılı



Saraswatichandra (İki Yabancı) dizisinin harika sarkısı ❤



* * * 
Saraswatichandra



Saraswatichandra bir Hint romanı uyarlaması. 1968'de çekilmiş bir film versiyonu da var. Baş rollerini Gautam Rode ve Jennifer Winget'in paylaştığı dizide genç bir aristokrat olan Saraswatichandra, zengin bir ailenin eğitimli kızı Kumud ile görücü usulüyle nişanlanır. Daha sonra Saraswatichandra vaz geçer ve bunu Kumud'a bildirir. Bunun üzerine Kumud hayatına devam eder ve Saras pişman olduğunda ise artık çok geç olacaktır... Büyük sorunlarla büyümüş olan Saras ile gururlu, özgüveni tam, güzeller güzeli Kumud'un güzel, naif, destansı aşk hikayesini konu alan Saraswatichandra'nın yapımcısı başlangıçta, Bollywood severlerin çok iyi bildiği; Devdas, Ram Leela gibi ünlü filmlerin yönetmeni Sanjay Leela Bhansali yapmıştır.




2 yorum:

  1. izlediğim her hint dizisinin ayrı bir tadı var. mekanlar değişik , konular özde aşk ve nefret olmasına rağmen çok güzel harmanlanarak işlenmiş, ortaya çok güzel sonuçlar çıkmış. saraswati de öyle , benim çok hoşuma gitti. Ben dizi izlerken belli bir noktadan sonra gidip finallerine bakıyorum, sonra yine izlemeye devam ediyorum. aşkı , inatlaşmayı bu dizide de görüyoruz, ama izlenesi güzel bir dizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hint dizilerinin büyük bir kısmı aşk nefret temalıdır evet ancak Saraswatichandra'da nefret yoktur. :) Yanlış anlamalar, anlık zayıflıklar falan kullanmışlar hikayeyi ilerletmek için.

      Sil