25 Temmuz 2016

“Jaana Na Dil Se Door” Dizisinden Güzel Sahneler – Türkçe Altyazılı


9.Bölümden




12.Bölümden




15.Bölümden




18.Bölümden


20.Bölümden


28.Bölümden


46.Bölümden


64.Bölümden




69.Bölümden



73.Bölümden




74.Bölümden

    



* * * 
Jaana Na Dil Se Door







Jaana Na Dil Se Door (Don't Go Away From My Heart), Star Plus'ta 2016-2017 yıllarında,418 bölüm yayınlanmış olan bir Hint dizisidir. Yapımcılığını Beyond Dreams Production yapmaktadır. Baş rollerini de Vikram Singh Chauhan ve Shivani Surve paylaşmaktadır. Aparna Ghoshal, Vineet Kumar ve Shilpa Tulaskar da diğer önemli rolleri üstlenmişlerdir.

 

 Dizi, tamamen farklı çevrelerde yetişen Vividha ve Atharv'ın karşılaşıp, birbirlerinin dünyasını sonsuza dek değiştirmelerini anlatmakta. Aşkın; motivasyon, cesaret ve güvenle desteklendiğinde nasıl insana kendini keşfetme kudreti verdiğini ekrana taşımaktadır.

 

Vividha, Ajmer'in sokaklarında geçen ve ailesi çevresinde dönen dünyasında mutludur. Babası, Kailash, onun kahramanıdır ve ona çok güvenir. Babasının öğrettiği değerleri gözü kapalı takip eder. Tamamıyla babasının gölgesinde büyütülmüştür ve sorgulamadan kurallara uyacak şekilde yetiştirilmiştir. Diğer taraftan Kailash, hayatında bir sürü iniş çıkış görmüş, fakirlikten zenginliğe giden bir hayat hikayesi olan, sert bir adamdır. Ancak eşit sosyal statüde olan insanların birbiriyle ilişki kurabileceği şeklindeki eski düsturlara güçlü bir şekilde inanır.







Atharva, Kailash'ın kızı için istediği bu mükemmel görüntüye uymaz. Vividha da pek ilk görüşte aşık olmasa da sonuçta Atharva'ya aşık olur. Atharva'nın pozitifliği ve sürekli cesaretlendirmesi sonucu daha da kendine güveni daha da artmaya başlar. Atharva da tüm farklılıklarına rağmen ona aşık olur. Birbirlerine karşı olan koşul tanımayan aşkları sürekli test edilir ve bu esnada pek çok zorlukla karşı karşıya kalırlar.



4 yorum:

  1. Dizinin kac bolumu cekilmis suana kadar orjinal olarak

    YanıtlaSil
  2. bu dizi çok güzel diğer bölümleri de yükler misiniz lütfen

    YanıtlaSil
  3. dizinin tüm bölümlerini yükler misiniz lütfen . 11 kadar bölüm var gerisi yok izlenmiyor

    YanıtlaSil
  4. diziyi nasil izleye bilirim lütfen yardimci olurmusun lütfeeeeeen

    YanıtlaSil